Teràpies

A l’Espai Melqur podeu rebre tractament puntual, terapia d’un dia o Estades Terapèutiques
Les Estades Terapèutiques et permeten realitzar tractament durant la teva estada, allotjant-te a l’apartament que tenim disponible vora de casa o a les fondes del poble, rebent teràpia durant tot el dia. Al matí i a darrera hora de la tarda pots passejar per les platges de Creixell,  banyarte a la mar, a 5 minuts a peu de casa, ja que les teràpies comencen a les 11:00 i acaben a les 19:00.

La Teràpia amb Mètode Melqur®

L’aplicació de bioresonancia, color i formes geomètriques en punts concrets del cos, allibera a l’organisme de bloquejos energètics i permet accedir a la comprensió del sentit últim del procés anímic i del per què de la malaltia.

El Mètode Melqur® posseeix una interpretació original i profunda de l’anatomia energètica de l’ésser humà que ens permet comprendre com ens condicionen les programacions biològiques i les informacions ancestrals  que portem codificades a nivell subconscient i en la memòria cel·lular. En integrar-les i resoldre-les, ens alliberem de la congestió corporal produïda pel pensament limitant i ens connectem a l’energia de la Llum i de la Vida, dins la xarxa global a la qual pertanyem, per poder viure en salut, harmonia i plenitud.


Vols saber de la nostra disponibilitat? Contacta’ns.

O coneix més sobre el Mètode Melqur® aquí.

Pots consultar les nostres tarifes