Teràpies

 

A l’Espai Melqur podeu rebre tractament puntual, terapia d’un dia o Estades Terapèutiques.

Les Estades Terapèutiques et permeten realitzar tractament durant la teva estada, allotjant-te a casa o a les fondes del poble, rebent teràpia durant tot el dia, i disposant de la cuina-sala d’estar per a poder-te preparar els teus àpats. Al matí pots passejar pels racons màgics del Montseny que ens aixopluga, ja que les teràpies comencen a les 11:00; a darrera hora de la tarda pots venir amb nosaltres a les platges properes, o gaudir del jardí i la natura que ens envolta.


La Teràpia amb Mètode Melqur®

L’aplicació de bioresonancia, color i formes geomètriques en punts concrets del cos, allibera a l’organisme de bloquejos energètics i permet accedir a la comprensió del sentit últim del procés anímic i del per què de la malaltia.

El Mètode Melqur® posseeix una interpretació original i profunda de l’anatomia energètica de l’ésser humà que ens permet comprendre com ens condicionen les programacions biològiques i les informacions ancestrals  que portem codificades a nivell subconscient i en la memòria cel·lular. En integrar-les i resoldre-les, ens alliberem de la congestió corporal produïda pel pensament limitant i ens connectem a l’energia de la Llum i de la Vida, dins la xarxa global a la qual pertanyem, per poder viure en salut, harmonia i plenitud.


Vols saber de la nostra disponibilitat? Contacta’ns.

O coneix més sobre el Mètode Melqur® aquí.

Pots consultar les nostres tarifes

Anuncis