Mètode Melqur

Un sistema bioenergètic i de bioressonància que treballa sobre l’organisme a fi d’ajudar-lo a regular les seves freqüències vibracionals.

 

Què és el que busca el Mètode Melqur®?

A més de la sanació i de recobrar l’estat d’equilibri, el Mètode Melqur® té com a finalitat:

  • L’alliberament de les actituds de por i de debilitat que comporta la necessitat de separar-se de la resta. Això genera, en conseqüència, una entitat humana isolada i infeliç, desconectada de les seves possibilitats, i per tant excluída de les seves necessitats essencials i legítimes de comunicació.

 

  • El descobriment sensible, i per tant, l’ús conscient, d’una autèntica xarxa de filiació entre els uns i els altres. La recuperació en la consciència d’aquesta xarxa invisible que ens unifica i que ha estat durant mil·lennis ignorada i fora del nostre abast comú, transforma la nostra manera de contemplar la vida, i la mateixa malaltia o desharmonia personal.

La recuperació d’aquesta filiació essencial comporta el necessari restabliment de la comunicació dels nostres òrgans amb la seva contrapart energètica, i l’optimització de la salut a fi que el cos expressi, amb la seva freqüència restablerta, la felicitat i comunicació amb els altres éssers humans i amb tot el que sigui enregistrable per a la consciència.

Per a poder restablir la salut és necessari restaurar la prioritat de correspondència amb el cos humà. Deixar-se impregnar amb suavitat i decisió de tot el que consideri saludable, i per tant, que reforci la xarxa energètica de la qual formem part. El nostre Mètode allibera la congestió corporal produïda pel pensament limitat, i accelera la regeneració i vida al reconectar-nos amb la xarxa global a la qual pertanyem.