Equip Humà

Gemma Llop

Fotògrafa professional fins a l’any 1987, va introduir-se en el món del color creatiu i vibracional relacionant-lo amb la seva implicació en el món de l’equilibri personal i, com a conseqüència, de la salut. Va aplicar experimentalment el color mentre rebia formació de les tècniques en aquell moment avantguardistes, sobre l’efecte del color, la geometria, el so i la vibració.

La seva formació inclou facetes relacionades amb la salut vibracional com és ara solfeig i harmonia, medicina xinesa, cromoteràpia, musicoteràpia…

La seva extensa trajectòria en el món de l’aplicació vibracional del color amb més de 15.000 visites al seu haver, va portar-la a les darreries de 1999 a generar un mètode cromovibracional que va anomenar com a Mètode Melqur i que s’ha aplicat ininterrompudament des d’aleshores a l’Espai Melqur.

Ha estat formadora continuada del mètode amb 3 promocions de terapeutes (63 persones) que en l’actualitat han incorporat de manera total o parcial aquest coneixement en la seva praxi diària.

Per tant és una persona ineludible en l’equip professional d’aplicació del Mètode Melqur i del sistema de pensament que representa.

 

Terapeutes

Els terapeutes formats en el Mètode Melqur tenim com a prioritat la comprensió profunda de la persona i el seu acompanyament cap a una realització humana i espiritual; tant si la persona arriba a nosaltres amb la intenció d’un creixement espiritual conscient, com si ve per tractar-se de qualsevol malaltia física.

Quan tractem el cos sabem que tractem l’ànima. Aquesta és la mirada que utilitzem, i és la clau realment identificativa del nostre mètode al treballar.

Tots els terapeutes som profundament vocacionals en primer lloc, i tenim un gran compromís en la nostra contínua formació com a professionals.