Cursos

Reiki I

El Reiki va esdevenir la primera iniciació laica de la nostra història moderna.
El concepte de iniciació comporta que, de manera passiva i receptora, l’iniciat pot accedir a estats vibracionals i de consciència de manera immediata. Però la consciència no pot registrar allò que desconeix a nivell mental, per tant en els cursos de Reiki és bàsica la informació acurada de la nostra anatomia energètica, així com, dels principis emocionals imprescindibles per conduir-nos a l’accés de comprensions subtils.


El curs es compon de:

Les 4 Iniciacions del primer nivell.
La filosofia implícita en l’essència mateixa del Reiki.
Descripció de l’anatomia energètica.
Pràctiques d’imposició de mans segons la tradició.


Curs impartit per Gemma Llop. Mestra en Reiki Usui Tradicional . 9è llinatge -en línia directa del Mestre Mikao Usui

 

Reiki II

En el 2º nivell de Reiki es proposa fer un camí de vida autoconscient i autogestionat, adient a l’expectativa íntima que es desenvolupa en la consciència d’obtenir claus efectives per gestionar un present menys emocionalment tòxic, més eficaçment resolutori i pacífic. Aquest sentiment representa per la persona el comprometre’s a no ser vulnerable a les múltiples emanacions desestabilitzants que es reben de l’entorn. Aquest compromís amb la inofensivitat troba en les eines conscients de Reiki 2º nivell, una ajuda efectiva per un canvi de paradigma en la auto-observació i aplicable a totes les relacions humanes.

Curs impartit per Gemma Llop. Mestra en Reiki Usui Tradicional . 9è llinatge -en línia directa del Mestre Mikao Usui

 

Curs esotèric sobre el libre de Thot (Tarot)

Aquest curs està en preparació. En breu, podràs llegir més informació aquí.

 

Formació de Terapeutes Melqur

4ª promoció en preparació

 

Nova Medicina Germànica (NMG) · Curs de Psicobiologia

La Nova Medicina Germànica (Germanische Heilkunde) és una reforma de la medicina, la primera teoria mèdica completa que disposa de lleis naturals. En ella els remeis i la tecnologia deixen de ser els protagonistes, doncs ens ensenya que ho són la naturalesa i el pacient. Salut i malaltia són només etapes del nostre procés evolutiu natural. No és una teràpia que serveixi com a remei extern, sinó l’explicació real dels processos biològics que, fins que no s’integri en els coneixements culturals, ens serveix com a instrument personal de prevenció o d’abordatge dels processos, i com a ajuda diagnòstica i evolutiva per als terapeutes. En un futur Germanische Heilkunde serà el sistema mèdic que permeti el diagnòstic complet del pacient i la presa de decisions individualitzades. Hi haurà assessors en NMG i també mèdics, però el pacient prendrà la responsabilitat en el seu procés.A més la NMG farà que entenguem les relacions grupals i ajudarà al creixement personal, ja que ens ensenya quin és el nostre determinisme biològic. Somatitzem símptomes entre els quals es troben els mateixos conflictes biològics mitjançant l’activació dels programes biològics o EBS. L’autosanació existirà quan es comprenguin i integrin aquests coneixements en la vida diària, moment en el qual sabrem per què i per a  què emmalaltim. Tots necessitem comprendre les cinc lleis biològiques descobertes pel Dr. Ryke Geerd Hamer, i saber consultar els programes biològics ja descrits per Hamer per manejar els nostres problemes físics.

PONENT: Dr. Javier Herráez (assessor de NMG). Va ser oncòleg convencional i paliativista diversos anys. La seva experiència fora de l’oficialitat s’inicia amb l’acupuntura, la qual cosa li porta a la pràctica i l’estudi de medicina naturista i bioenergética. Finalment descobreix la Nova Medicina Germànica i decideix no dedicar-se més a prescriure remeis externs (medicina convencional i natural) sinó únicament a l’assessoria i la docència.

Veure Curriculum Dr. Javier Herráez
.

En què consisteix el curs?

Curs dirigit a estudiar les publicacions del Dr. Hamer, i en el qual s’aporta l’experiència del Dr. Herráez amb pacients, i en la comprensió de l’obra (El llegat d’una Medicina Nova i les seves taules actualitzades). L’enfocament d’estudi serà bàsicament amb l’objectiu de comprendre què és la biologia i la seva diferenciació amb la psicologia. S’inclouran informacions bàsiques de nomenclatura d’anatomia i fisiologia o de terapèutica mèdiques, no obstant això, només seran les necessàries per al mínim enteniment dels processos. (Ser especialista de NMG (heilkundigen) requeriria una formació validada pel Dr. Hamer a més d’una formació extensa en medicina).

 

Tens alguna pregunta o vols inscriure’t en algun curs? Contacta’ns aquí.

 

Anuncis